PROJECTE DEPARTAMENT SANITAT-FARMAMUNDI

PROJECTES DEL CURS 2021-2022

DEL DEPARTAMENT DE SANITAT

EN COL.LABORACIÓ AMB

L'ONG FARMAMUNDI

 

Durant el curs passat es van dur a terme al nostre centre dues experiències d'aprenentatge-Servei i una experiència d'Aprenentatge per a l'acció dins del projecte de l'ONG Farmamundi “Maletí Pedagògic: La salut és a la teva mà-Fase III”.

Ha estat un procés enriquidor i una feina conjunta de professorat, alumnat i algunes entitats socials de l'entorn del nostre centre.

Aquestes metodologies innovadores, participatives i horitzontals han permès a l'alumnat participant treballar continguts com ara l'Agenda 2030, els drets humans i l'equitat de gènere, obtenint molts aprenentatges significatius i bones pràctiques.

Gràcies a l'alumnat per la il·lusió, la implicació i el temps dedicat a aquesta tasca.

Gràcies al personal tècnic de Farmamundi, especialment a Marcela Hincapié per guiar-nos i proporcionar-nos el material pedagògic complementari.

Gràcies a l'Ajuntament de Burjassot i al Patronat Francisco Esteve per obrir-nos les portes. I finalment, gràcies a la direcció de l'IES Federica Montseny pel suport i la confiança.

Et convidem a conèixer aquestes experiències del nostre centre a partir de la veu dels protagonistes, així com els materials produïts.

https://lasaludestaentumano.saludglocal.org/comunitat-valenciana/ies-federica-montseny-es/

Així mateix, pots descobrir i saber més sobre el projecte “Maletí Pedagògic: La salut és a la teva mà” de l'ONG Farmamundi a la nostra comunitat, a través d'aquest link: https://bit.ly/lasaludestaentumanoCV, o conèixer el seu treball complet visitant farmamundi.org