Contacte i localització

 

HORARI D'ATENCIÓ DE SECRETARIA

 

 

 

 ATENCIÓN PRESENCIAL:

 Durant el curs escolar:

Horari de matí: de dilluns a divendres de 10'00 a 12'00 hores

HASTA NUEVO AVISO

 Del 15 d'Octubre al 15 de Maig:

Horari de matí: de dilluns a divendres de 10'00 a 13'00 hores i Horari de vesprada: dimarts i dijous de 16'00 a 18'00 hores

 Durant el mes d'Agost es tanca el Centre per vacances

 

ATENCIÓN TELEFÓNICA:   Tel: (+34) 961206145

ATENCIÓN POR CORREO ELECTRÓNICO: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.com


 

LOCALITZACIÓ

IES Federica MontsenyL'IES Federica Montseny està ubicat al municipi de Burjassot en la comarca de l'Horta Nord de la Comunitat Valenciana. Està situat a pocs metres del campus de Burjassot de la Universitat de València.

Es pot arribar-hi amb cotxe per la carretera CV-35, amb la línia 4 de metro i amb la línia 63 dels autobusos de l'EMT de València.

 

IES Federica Montseny

Av Primer de Maig, 4

46100 Burjassot, València

Codi de centre: 46017501

GPS: W 0.42200 N 39.51030

  

Burjassot

 Burjassot és uns dels nuclis urbans més importants que componen l'àrea metropolitana de València.

Des d'antic, ha sigut un nus de comunicacions comarcals, característica que s'ha potenciat durant els últims anys. Pel que fa a la població, aquesta va passar de 17.963 habitants en 1965, quan va sofrir un notable increment fins arribar a 37.068 habitants en 1985. Posteriorment, una vegada establert el corrent migratori, s'inicia una xicoteta recessió que redueix el nombre d'habitants a 35.182 en l'any 1990, xifra al voltant de la qual s'ha estabilitzat la població, que es censa en 35.330 persones.

Més endavant, Burjassot, donada la seua proximitat geogràfica a al capital, es convertí en lloc de destí d'una nombrosa població immigrant que arribava fins ací atreta per les possibilitats de promoció que despertava l'àrea metropolitana de València. Aquest corrent migratori, que assolí la seua màxima expressió entre la dècada dels 50 i els 70, ha sigut el responsable de la gran transformació que ha sofert el nostre municipi i que l'han dut a desenvolupar especialment el sector de serveis. A tot això ha contribuït també la instal·lació al terme municipal del campus universitari de Burjassot, el malaguanyat Centre de Producció de Programes de Televisió Valenciana, així com diversos equipaments de caracter comunitari.

Burjassot compta també amb una important xarxa de comunicacions amb carreteres com l'Autovia d'Ademús, que uneix València amb El Camp de Túria i Els Serrans, i com la carretera de Llíria o la de Bétera.

Web de l'Ajuntament de Burjassot